אפרסמון

עוגיות אפרסמונים בקמח מלא

תמונה של עוגיות אפרסמונים

השיטה הירוקה מציעה ליצור רווחה חדשה באמצעות שימוש במה שיש קרוב לבית. אצלנו, בבנימינה-גבעת עדה, אפרסמונים הם מענפי הייצור העיקריים. ומה השיטה הירוקה מציעה לעשות עם עודף אפרסמונים שנשארו על המדף והתרככו? אפשר לעשות בהם שימוש-חוזר כחומרי גלם לעוגיות טעימות!

בתמונה - עוגיות אפרסמונים בקמח מלא. החומרים: 4 אפרסמונים-רכים-מדי, חצי כוס סוכר, חצי כוס תמרים חתוכים לקוביות קטנות, חצי כוס שמן, 2 כוסות קמח (אפשר אחת מקמח מלא), 1 כפית אבקת אפיה, 1/2 כפית של ציפורן, אגוז מוסקט וקינמון. 15 דקות ב160 מעלות ובתאבון!

Subscribe to אפרסמון